Extensii Tape On Adeziv Russian Hair

Extensiile tape on russian hair( adeziv )reprezinta unul dintre cel mai cautate sisteme de extensii in momentul de fata. Datorita adezivului de inalta calitate - tip "Fagura" - acest tip de extensii rezista in par pana la 2 luni, fara a aluneca. Se aplica in stil sandvici.

Montarea lor se va face de catre un specialist. Datorita adezivului de calitate superioara, daca sunt aplicate corect, garantam rezistenta a 2 luni in par pana la prima intretinere. Pentru o intretinere cat mai buna se recomanda sa folositi peria speciala Exclusive Hair!

Un set de extensii cu adeziv este suficient pentru a oferi un volum natural parului dvs. Acest tip de extensii este conceput astfel incat sa nu afecteze parul.

Fiind din par natural, extensiile se pot ondula, coafa si vopsi !
Extensii Tape On Adeziv Russian Hair

Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
contact
Adresa atelier Krystal:
Str. Calea Dudesti Nr.196 Sector 3, Bucuresti
0761.66.88.17
0769.68.38.51
L -  V : 08.00 - 20.00
S - D : 10.00 - 18.00


Imagini atelier Kristal »
Opiniile clientelor noastre
Georgina a scris la 21-Iun-2017

Foarte multumita de calitatea extensii lor. De asemenea le aplica asa ds bine incat chiar nu se observa, fata de alte saloane la care dupa o zi de la spalarea parului, incepe sa se vada clar de unde incep extensiile. Gasiti acolo o perie pt extensii foarte buna. Eu si mama folosim doar perii de genul chiar si daca nu mai port extensii. Descurca parul instantaneu.
Dana C> a scris la 4-Mar-2016

Foarte multumita de calitatea extensiilor si de prestarea lui Gabriel...bafta in continuare...o sa revin pentru reinnoire, multumesc.
iula a scris la 18-Oct-2015

comanda ajunge in 24h
Administrator a scris la 10-Iun-2015

Buna Ana,intretinerea se face dupa 2-3 luni,depinde cat de mult iti creste parul in aceasta perioada.te asteptam cu drag la salon.zi buna!
Ana a scris la 9-Iun-2015

Buna,am o întrebare...mi-ați pus niște extensii acum 2 luni...la cât timp trebuie sa vin le fac întreținerea?mentionez ca le am cu micro-ring.mersi
vezi toate opiniile...