Cum pot sa cumpar online?

În momentul în care aţi găsit produsuk pe care doriţi să il  comandaţi, daţi clic pe butonul CUMPĂRĂ ONLINE. Veţi fi trimis automat spre pagina COŞUL DE CUMPĂRĂTURI, unde puteţi

 • să stabiliţi cantitatea dorită (nr. de bucati / seturi din produsul respectiv),

 • să ştergeţi produse din cos,

 • să goliţi Coşul de cumparaturi,

 • să vizualizati preţul fiecărui produs şi suma totală care va trebui achitată,

 • să alegeţi modalitatea prin care doriţi să se facă livrarea produselor comandate.


 


De pe această pagină puteţi să vă întoarceţi în magazinul online şi să faceţi alte cumpărături (ALTE CUMPĂRĂTURI) sau să confirmaţi comanda şi să vă îndreptaţi spre ieşire. (CONFIRMARE COŞ)  


O dată ce aţi efectuat click pe butonul CONFIRMARE COMANDĂ, comanda dvs. a fost salvata, iar dumneavoastră veţi ajunge in pagina in care va completati datele de identificare si adresa la care doriti sa primiti comanda. Dupa completarea datelor de expeditie, comanda dvs. va fi trimisa catre noi.


Dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare, ne puteţi contacta în mod direct prin e-mail sau telefonic:
 


Comenzi online


Plasarea unei comenzi prin intermediul acestui magazinu online presupune acordul dvs. cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului mentionate in sectiunea "Termeni si conditii".


1. Inainte de a putea comanda online:


1.1. Browser-ul de internet utilizat:


Pentru a putea comanda online de pe magazinul online este necesar ca browserul dvs. sa permita utilizarea cookie-urilor si sa fie activat Javascript.


1.2. Contul de utilizator:


Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va completati numele si adresa de destinatie.


2. Etapele necesare pentru a comanda online:


2.1. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi.


Puteti adauga produse in cos fie efectuand click pe butonul   cumpara  online >  afisat in dreptul produsului dorit in cadrul listelor de produse sau in pagina de detalii a unui produs. Imediat dupa ce efectuati una din aceaste actiuni veti ajunge in pagina "Continutul cosului de cumparaturi".


2.2. Ajustati cantitatile si produsele din cosul de cumparaturi


In pagina "Continut cos de cumparaturi" puteti sa realizati urmatoarele actiuni: 1. ajustarea cantitatilor dintr-un anumit produs prin modificarea numarului de bucati din coloana "cant" si apoi click pe butonul "Recalculare cos"

 2. stergerea unui articol din cosul de cumparaturi prin efectuarea unui click pe butonul "stergere" aferent unui produs, buton aflat in prima coloana a tabelului cu continutul cosului de cumparaturi. Pentru siguranta, confirmati actiunea alegand "OK" in caseta de dialog care va cere sa confirmati stergerea

 3. stergerea continutului intregului cos de cumpataturi prin efectuarea unui click pe butonul "Golire cos" din partea de jos a tabelului cu continutul cosului de cumparaturi si apoi confirmarea actiunii.

 4. alegerea metodei de livrare preferate prin selectarea unei optiuni din lista de metode de livrare puse la dispozitie de sistemul de comanda

 5. intoarcerea in paginile site-ului prin click pe orice link din meniu sau prin click pe butonul "Continuare cumparaturi"

 6. cofirmarea comenzii si trecerea la etapa urmatoare a  procesului de finalizare a comenzii prin efectuarea unui click pe butonul "Confirmare continut cos". Veti fi directionat spre pagina de autentificare (pentru clientii care nu sunt conectati la contul lor de utilizator) sau spre pagina de confirmare a comenzii.


Din paginile site-ului puteti sa ajungeti in orice moment in pagina "Continutul cosului de cumparaturi"daca faceti click pe pictograma  din caseta "Cos de cumparaturi" aflat in partea dreapta sus a paginilor site-ului.


Comanda telefonica


Alegeti produsul sau produsele dorite, notati codul sau denumirea acestora si apoi sunati la numarul de telefon de mai jos:

0761.66.88.17

Un operator va prelua comanda dvs, datele dvs. de contact si va finaliza comanda in numele dvs.
 

Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
contact
Adresa atelier Krystal:
Str. Calea Dudesti Nr.196 Sector 3, Bucuresti
0761.66.88.17
0769.68.38.51
L -  V : 08.00 - 20.00
S - D : 10.00 - 18.00


Imagini atelier Kristal »
Opiniile clientelor noastre
Georgina a scris la 21-Iun-2017

Foarte multumita de calitatea extensii lor. De asemenea le aplica asa ds bine incat chiar nu se observa, fata de alte saloane la care dupa o zi de la spalarea parului, incepe sa se vada clar de unde incep extensiile. Gasiti acolo o perie pt extensii foarte buna. Eu si mama folosim doar perii de genul chiar si daca nu mai port extensii. Descurca parul instantaneu.
Dana C> a scris la 4-Mar-2016

Foarte multumita de calitatea extensiilor si de prestarea lui Gabriel...bafta in continuare...o sa revin pentru reinnoire, multumesc.
iula a scris la 18-Oct-2015

comanda ajunge in 24h
Administrator a scris la 10-Iun-2015

Buna Ana,intretinerea se face dupa 2-3 luni,depinde cat de mult iti creste parul in aceasta perioada.te asteptam cu drag la salon.zi buna!
Ana a scris la 9-Iun-2015

Buna,am o întrebare...mi-ați pus niște extensii acum 2 luni...la cât timp trebuie sa vin le fac întreținerea?mentionez ca le am cu micro-ring.mersi
vezi toate opiniile...